EID MUBARAK – NEI TAKK!

..eller egentlig bryr jeg meg ikke, men ville ha en fengende overskrift!

Avslutningen av den islamske fasten kalles ID eller EID – og mainstream media viser sin politiske korrekthet med å ha ukritiske innslag om dette – og det også er greit (iallefall forventa)

Hva er det da som ikke er greit? Jo, SV, Rødt og kritthvite Palestinaskjerf-behengte kvinnfolk er ikke greit! For her viser de sin ekstreme dobbeltmoral og feighet.
Det har seg nemlig slik at når Norge feirer Jul så skrikes det opp om at feiringen må være livssyns-nøytral. Vi bør erstatte Julen med feiring av vinter, solsnu og annet ikke-religiøst.

Og dette får islam skylda for å stå bak – og det er feil. For de som står bak er altså SV, Rødt og lignende rask, ræl og kritthvite Palestinaskjerf-behengte kvinnfolk – både med og uten testikler.

De aller fleste muslimer kunne ikke brydd seg mindre om hvordan vi feirer Jul – akkurat som jeg ikke kunne brydd meg mindre om eid og id (utenom for å få en overskrift)

Men hvorfor er det så stille fra disse jule-bekjemperne nå?Hvorfor står ikke de fram å vil gjøre den islamske høytiden om til en tros-nøytral vårfest! Eller et ikke-religiøst forsommer-måltid! Hvorfor sier ikke de EID MUBARAK – NEI TAKK!?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *