ERNA MÅ (visstnok) GÅ AV!

(Også postet på Facebook-gruppa ERNA MÅ GÅ AV)

Hei! Amøber! Stikk ut øra nå og fokusere øya!

Noen må si dette her til dere! Mange av sakene som deles her er absolutt kritikkverdige – bra at dere har skjønt såpass! Og så er løsningen så enkel for dere! ERNA MÅ GÅ AV!

OK! Greit nok – det må en få lov å mene, men har dere noe alternativ?

Nei, sør’n åh! DET har dere måsagrevlinger ikke! Dere skjønner det (kanskje etter dette i alle fall) om Erna går så FÅR vi IKKE Ketil Solvik Olsen, Einar Gerhardsen eller Fredrik Solvang! Beklager! Vi får ikke engang Hadia Tadjik!

Vi får JONAS GAHR STØRE!!! Dette rekelet på no’n og 180 cm med total ubrukelighet! «Mannen» er jo ikke brukbar til press på silo’n engang – og det sjøl i et landbruk som ikke lenger bruker silopress!

Han har lovet oss 15 milliarder i skatteØKNING! Det er ikke Rimi-Hagen, Røkke og Spetalen form får den regninga – de har et kobbel med revisorer som frir dem fra slikt – men DERE får den økningen!

En kan trekke fram mye med denne figuren – som at han prater om løst og fast med terrorister – og så juger om samtalene på åpent kamera etterpå. Han er for EØS – han kaller det en bunnplanke i AP-skuta! Så det blir ikke noe mindre til og fra EU med Støre ved røre ….eeehh RORET!

Det er ingenting som blir bedre med å bytte Jonas med Erna – tvert imot! Altså den eneste grunnen til at han fremdeles sitter som elder og kandidat til statsministerposten er at AP ikke tørr i sin store bredde å slippe til en ung, muslimsk sunnmøring som har vist seg som en iskald kalkulerende strategisk überkyniker!

Men Jonas er folkelig da – med alle sine millioner! For han betaler likevel polakkene svart som en hver god Høyre-mann!

Skjønte dere det nå? Det ER ikke noe alternativ i dag til Erna Solberg. Eller rettere sagt – vi har COVID-19 – vi KAN få Svartedauen! Eller STØRE-2020 som det ville blitt kalt.

SÅNN! Nå kan dere hive meg ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *