Hva skal jeg si?

I to dager har Legg til nytt innlegg stått og irritert meg i en fane på nettleseren.
Nei, jeg har ikke skrivesperre – andre ting går så det griner, men akkurat på tema passende for IRONOXIDE så sto det litt stille.

Så det var bare å vende seg dit en alltid gjør, fra pene jenter til værmelding. Nemlig Google! Søkeord: Blogg skrive om hva. Treffende var…. som forventet!  Bloggere er jo verdenshistoriens mest sjølopptatte folkeferd, så rådet som utkrystalliserte seg mellom milevis med linjer var dette: – Skriv om hvordan lage en god blogg!

Vel, DET kommer dere aldri til å se fra min hånd. Så jeg må se meg om etter hjelp andre steder. Til tross for at jeg er både reservenerd og IT-fan så er det ingenting som slår menneskelig kontakt! Og i dette tilfellet menneskelige råd! Så jeg rett og slett sparker ballen til Den De Måtte Gjelde – hva vil DU jeg skal vri og vrenge ord og vendinger rundt? Tema – eller bare et ord. Jo vanskeligere jo mer utfordrende! Eller enda morsommere – en samling tilfeldige ord jeg skal skrive en sammenhengende tekst ut i fra.

Så? Hva blir det til? Skal dere sitte der å glo dumt på skjermen (som jeg innimellom har gjort i to dager) eller skal dere komme med noe jeg kan skrive om?

One thought on “Hva skal jeg si?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *