I anledning kvinnedagen

Det er visst forskjell på hvordan menn og kvinner tenker etter hva forskere har funnet ut. En hver mann som har hatt eller har jentekjæreste veit jo dette fra før av, men det er greit med alt en kan bevise – sjøl om kvinnfolk aldri har brydd seg om den slags ubetydelige bagateller. Men her er iallefall i anledning 8 mars et eksempel på hvordan dette arter seg.

Mann ser stein og tenker: Stein

Kvinne ser stein og tenker: Åh den var fin den ligner et hjerte ser jeg tjukk ut i dette antrekket jeg har lyst på sjokolade han der var litt søt og jeg er så frustrert at han ikke ser hit ja særlig at hun likte den nye frisyren min dumme megga i kveld skal jeg kose meg med vin lurer på om jeg skal spare til langt hår igjen kanskje jeg skal ta den med å lage et steinbed Inga har steinbed hvordan får hun tid til alt jeg vil ha sånn frisyre som henne jeg kan jo bare ta en bit av sjokoladen å se hei en sommerfugl!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *