Om å få en Bever bak murene.

Jeg regner med at halvstore småjenter – kjent som rips – ikke er de leserne jeg har flest av. Siden ting som mote, sminke, rosa ponnier samt shærlihet og sånn ikke er det jeg kaster bort pixler på. Men for de få det måtte være skal jeg i dag skrive om noe dere liker – Jostein Bever!
I disse dager får vi storfint besøk her i landet av den største popklysa siden Mikke Jackson var ung og neger.
Jeg må innrømme at som radiohater (lang historie) og svært selektiv TV seer så hadde jeg ikke hørt og sett noe særlig av unge Bieber. 30 sekunder på Youtube var likevel nok. FOR en klovn! I hine hårde dage så var iallefall Elvis og The Beatles musikalsk bra sjøl om ripsen tilta totalt! I seinere tid så hadde da sjøl A1 og lignende litt høyere kvalitetsfaktor enn noe som Sputnik ikke ville putta i trusa si en gang!
Men så er det det at du kommer langt med et englepent utseende! Det er bare å se hvor kort jeg har kommet!
Nei, jeg tror det er på tide med en liten holdningsendring (som det så pent og sosialdemokratisk heter) for Norske Rips. For dette er de virkelig ikke sunt om de skal ha sukkertoppen Justin som drømmeprins!
For det dette dreier seg om er spirende seksualitet ute av kontroll! Og unge jenter og sex – DET er fali’ det!
For om ei jente mellom 13 og 20 ettellerannet og har noe som med mye psykologisk godvilje kan tolkes som en bittelitt negativ opplevelse relatert til kjønn, så er en utsatt for et overgrep! Ellers i livet – og for gutter – så kalles det erfaring som en lærer av, men jenter særlig i den alderen – kan jo alt så de trenger ikke lære noe som helst. Derfor må vi kalle det noe annet!  (Noe som er en fornærmelse mot de som virkelig blir utsatt for overgrep)

Og her kan vi slå to fluer i en smekk – nærmest bokstavelig talt! Vi kan få ned antall overgrep mot unge jenter og bli kvitt Jostein Bever! (Obs. De to siste setningene KAN inneholde spor av uhøviske ordspill)
Det er ingen tvil om at en stor andel av norsk rips føler noe i forbindelse med unge Bieber som vi ikke kan snakke høyt om uten å risikere etterforskning – særlig om en er politiker og bruker Skype. Det er også et faktum at svært få av dem får noe nært og godt ut av Justin, det må altså være en skuffelse. Og da er det selvfølgelig negativt! Ergo Justin Bieber har begått overgrep mot tusener av norske jenter! Lommemenner, ordførere og andre gamle griser og unge svin kan bare gå og legge seg (helt aleine) – mot denne perverterte grisungen her!

Så jeg oppfordrer justisministeren til å beordre at politiet pågriper Bieber i det han setter beina på norsk ubesudlet jord og at han siktes for sine onde gjerninger. Hvis vi kan slenge på noe fra Statens forurensingstilsyn om lydforsøpling så kan vi ta ham på to bankers for å bli dømt i Norge. Sex og miljøkriminalitet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *