PIKER, VIN OG SANG!

…eller horer, sprit og hamburgerkø, som jeg EGENTLIG hadde tenkt å kalle dette :o)*
Bakgrunnen er dette forslaget fra justisministeren for ei tid tilbake, som ha fått det for seg at han kan dempe konsekvensene av fyll ved å stenge servering av fast-food.
Kan vi ikke like gjerne forby biltrafikk – utenom utrykningskjøretøyer – (de må jo til sjukehus de som BOR i byen og blir slått ned i fylla) innenfor bygrensa etter klokka 19 på lørdager? (Så kommer ingen seg INN til byen)
Hey! La oss gå enda lengre! Vi STENGER servering av alkohol i helgene! Pokker heller! Vi forbyr sterkt drikke! …..
Eh…åh….nei…..det har vært prøvd før det, ja…..

Nei, folkens – vi får nok se etter andre løsninger.
De fleste veit at jeg er ingen avholdsmann. Jeg drikker bare ikke :o)
Poenget er at jeg ser ingen moralsk betenkelighet i å sette til livs sjøl store mengder alkohol, om du veit at du tåler det. Det er ikke å anbefale – reint helsemessing, men det er en annen skål *host*
Alkohol gjør ikke noe annet galt – i moralsk forstand – enn å frigjøre ”demoner” en alt har i seg. Sinne, graskap, frustrasjon, overdreven sentimentalitet, avhengighet, overmodighet, uhøflighet. Vi veit alle åssen disse småjævlene ”ser” ut..:o)
HAR en ingen slike undertrykte følelser, så er ikke ei halv flaske Jeltsin mer farlig enn den Cola Zero´n JEG (som tørrlagt cocacoliker) sitter og "koser" meg med nå.

Men så var det da problemet med alle disse som HAR så mye undertrykket sinne, graskap og et svakt gen for avhengighet – hva gjør vi med disse? Blir et fucked up følelsesliv bedre av at de ikke spiser bedervet kebab klokka tre på natta? Vel, fyllesjuken på søndag blir kanskje bedre, men det er alt….

Problematikken rundt misbruk av rusmidler er så omfattende at noen kortsiktig løsning finnes ikke. Det som nok ville hjelpe mest, og best var nok om nordmenn kunne få en alkoholKULTUR, og kvitte seg med den lille ”u´en” vi i DAG har foran kulturen vår.
Flatfyll er gøy! Ellers som vi sier her i E-dalen, ”Eg hadde det så moro i går – eg hugsa ingen ting!”
Men la oss ta den grunnen som er hovedårsaken til elendigheten. Unge brushaner drar på by´n av TO årsaker. Stange med andre ungbukker og prøve å få oppmerksomhet hos ungsøyene. Bæ-æ-æ-æ!
(Hm… skinner min manglende respekt for den slags kjøttmarked veldig godt i gjennom tro?)

Når de nå har stanget fra seg og ungsøyene ikke har blitt så overmåte imponert, så må jo frustrasjonen ut – og alkoholen har latt grinda til den moralske sauebingen stå oppe. I sauefjøset er det da greit å ta drikkekaret, bingegarden eller fjøsrøkteren en skole, men for våre menneskelige grabukker ute på by´n, så er den hælvettes, langhåra nerden foran deg i køa en god erstatning.
Hvordan løser vi dette da?

Jeg er som en av mine mange motsetninger en pragmatisk kveker. La homser få gifte seg – bare ikke i kjerka. Gi overkåte afrikanere gummi – så de ikke dauer av AIDS. La muslimer bygge moskeer – bare ikke bomber.

Og det er HER pikene, i overskriften min kommer inn.
Jeg skal på ingen måte oppfordre til umoral, tilfeldig sex eller annen moro. Men det var dette med å se pragmatisk på det da. En ungsau som HAR fått napp hos ei søye, han slår ikke ned noen nerd i pølsekø! Ikke DEN kvelden i alle fall.

Derfor vil jeg legge et lite ansvar og en oppfordring til alle pene (og ikke fullt så pene også) piker. Dere sier dere drar på byen for å ha det gøy, treffe venner og sånn, assa…*kaste på håret og blaffre med øyenvippene*
Kjære vakre vene, dere er ikke i senga nå – dere trenger ikke late som! Dere drar ut for å se og bli SETT!!! Ikke prøv å bløff meg med at den lårkorte, åletrange kjolen, stiletthælene og utringning nærmere det nederste hårfeste enn det øverste er BEHAGELIG å gå i!

Hvis dere ER i tvil om dere skal bli med / ta med hjem en staut, eller kanskje ikke SÅ kjekk fyr heller, så la denne lille tanken streife innom hjernecella (det KAN gjøre litt vondt første gangen, men det kalles: ”å tenke”) Dere gjør faktisk en GOD gjerning med å holde slåssbikkja UNNA pølsekøen. Dra hjem til en av dere, bedriv hva slags obscøne synder dere lyster – det er i alle fall ingen USKYLDIGE som blir skadet (forhåpentligvis da)
Noen av dere lettlivede jenter kan jo gjøre en DOBBELT god gjerning – ta med TO kompiser hjem!

Så hvis alle glade festjenter nå kan leve opp til dette, så kan FREMDELES de langhåra nerdene, og vi edru festsjåfører OGSÅ få seg noe – i form av en sein hamburger i en nesten tom – og trygg kø…..

*Advarsel: Innlegget kan inneholde spor av melkeprodukter, nøtter og mer enn vanlige doser ironi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *