TIL DEN NORMALE

OK, de fleste har kanskje flere utgaver av dette litt eksentriske bekjentskapet på Face – som vi leser statusene til med både sympati og litt hevde øyenbryn.

Det går gjerne på familieforhold hvor urimeligheter blir brettet ut, konfrontasjoner med håpløs offentlighet eller bare generelle forferdeligheter fra Livet. Og som sagt så vekker dette ofte interesse, forståelse og medfølelse.

Det jeg skal prøve å vise med dette er litt vanskelig, men jeg prøver. For dette er TIL eksentrikeren – for som regel er det ikke bare en ting plasseres til alment skue, men flere ting.

Så – kjære utenfor A4 normen bygde – eller by- original som i lange og interessante innlegg forteller om han gærne naboen som har både sparka bikkja di og skutt etter katta di – så forstår vi det. Følelsen vi har er den samme som din – opplevelsen kjennes helt feil og du har alle på din side.

Og husk den følelsen – for nå kommer poenget.
Når du da poster andre ting – som at du har kontakt med aliens eller at PST leser mailen din via kontaktlinsene dine – så får VI den følelsen DU har ovenfor den gærne naboen i forhold til DEG! Da er det DU som oppfattes som problemet!

Så det jeg vil du skal spørre deg selv om er: – Er det mulig at enkelte ting jeg mener er bare tull? Og det trenger ikke være så far out ting som aliens og nano-spioner i øynene.

Jeg veit ikke om det stemmer, men jeg har hørt at det sikreste tegnet på et friskt sinn er at en oppriktig bekymret stiller seg selv spørsmålet: – ER jeg normal? Og hvis en ubetinget og uten tvil svarer JA! – så er det stor grunn til bekymring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *