TULL, TULL & ATTER TULL!

Det er en mann i Valdres. Han har holdt på i mange år med påstått behandling av helseproblemer. Blant annet med det som kalles homøopati.

Jeg skal ta kort hva det er: TULL!
Den litt lengre versjonen er at man blander ut et virkestoff som liksom skal forårsake problemene dine – til det i enkelte tilfeller er så lite igjen at det ikke finnes spor av det gjennom noe kjent vitenskapelig metode. Samtidig så bankes beholderne med den utvannede substansen mot en…. * sukk * skinnbibel! Nå tror jeg den boka gjennom det som står skrevet der har mange gode egenskaper, men dens fysiske framtoning er like magisk som en kvittering fra REMA 1000.

Denne mannen som tilbyr denne «behandlingen» har faktisk rett i at hans gjerne flere timer lange konsultasjoner med de som ønsker hjelp ofte kan hjelpe. Men det er nettopp fordi han bruker så lang tid! Til å høre på, snakke med og bare være medfølende. Hverken jeg eller vitenskapen benekter dette – og det er trolig derfor slike får lov å holde på, men vær så snill! Ha ingen – whatsoever – illusjoner om at det ER annet en pur placebo!

Det som ikke er placebo er denne mannens aktiviteter på YouTube!
Der legges det ut videoer med bl.a hvem som egentlig har makta i Norge!
Jeg skal også her ta en kort oppsummering av det han sier: TULL!

Så en litt mer detaljert for de som gidder og/eller trenger det. Jeg skal ikke ta alt – siden det da ville fylle opp serverne til Facebook, men bare ting han sier det første minuttet i en av videoene – dette beviser at han ikke engang skjønner hvordan Norge er bygd opp. Han påstår at halvparten av statsrådene som ikke er folkevalgt ikke er ansvarlig for andre enn statsministeren og regjeringserklæringen – og har ikke noe ansvar ovenfor noen folkevalgte.

Yeah! Riiiight! Det er statsministeren og en bunke papirer som har sørget for at 5 justisministere fra FrP har måttet gå av! Det hadde Stortinget ingenting med! Eller? Jo? Vent! Selvfølgelig er alle statsråder ansvarlig ovenfor flertallet av 169 FOLKEVALGTE representanter!
Så dette er rav, riv ruskende galt! I tillegge er disse – som Stortinget angivelig har null kontroll på – deltakere på Bilderbergermøtene!

Jeg skal ikke bruke mye mer tid på ironisering over alt som blir påstått å skje på disse møtene – fra salg av unger som ofres til han Tykje i gigantiske sexorgier – til at de jødiske øglene fra en annen dimensjon gir sine ordrer. (Det er litt uklart om øglene deltar på disse orgiene – eller om fysiologien byr på problemer) Uansett – innimellom sex’n så får norske statsråder sine instruksjoner – og vil de ikke så blir de truet!

Her er det vi må bli litt edruelige igjen. OK! Det påstås at uvillige statsråder utsettes for utpressing. Jada, utpressing finnes, men i svært, svært lite omfang og enda sjeldnere er det vellykket! Utpressing er et veldig yndet tema i film, TV og litteratur. Dessverre bruker ikke forfatterne av slikt like mye tid på psykologi som de gjør på fantasifulle måter folk angivelig skal kunne presses. Saken er nemlig den at presset et offer for et slikt opplegg har på seg ikke er mulig å bære i de fleste tilfellene. Folk rett og slett knekker sammen! I beste fall bare trekker de seg (Vi har alle hørt «Tilbringe mer tid med familien» o.l) – eller i verste fall de begår selvmord. DETTE er de reelle og virkelige reaksjonene på svært sjeldne forsøk på utpressing. Som er det regel pressa som finner ut ting – uten at noen har lekket det bevisst for å oppnå noe.

Bestikkelser derimot fungerer mye bedre! (Men DET nevnes sjelden i disse konspirasjonsteoriene – så det er kanskje ikke spennende nok?) Kort konkludert er gulrot – altså bestikkelser – nesten alltid bedre enn pisk – altså utpressing.
Så bare etter et minutt i en tilfeldig valgt video kan vi konkludere – igjen – med at homøopaten fra Valdres snakker TULL!

Så mine damer og herrer! Hold dere unna denne karen – hvis det ikke bare er for underholdningens skyld! Virker som en veldig hyggelig og landlig charmerende kar, men han er helt ut i og langt forbi kålåker’n, over bakketoppen, ut i villnisset og går i realiteten og lusker helt inn på piggtrådgjerdet mot Galskapens Ødemark.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *