VIL HA EN SÅNN!!!

Sad_Animated_Gif_Animation_CryingDet er to ting som kjennetegner en blogger – mer en gjennomsnittlig utagerende sjølopptatthet og litt engasjement.

For mitt vedkommende kan en legge til misunnelse…eller det er litt feil, for jeg unner alle suksessfulle bloggere at det går bra, men jeg OGSÅ vil ha en sånn!!! *grine* 

Så satte jeg meg ned da…. eller egentlig så vandret jeg fra kjøkkenvindu til stuevindu – som jeg gjør når jeg tenker. (En vane som har irritert både mødre og kjærester med flere) Uansett – jeg begynte å filosofere over fenomenet bloggere. Hvor mange leser en blogg? Hvor populære er de? Sånn egentlig?

Kanskje det ikke er veien å gå mot feit bank-konto og A kjendis-status. (Jeg ligger for tiden lokalt i Valdres og vaker oppunder H-status – under Margit Sandemo, men over Knut Robøle)

De mest velykkede bloggene er det smårips og sinnajenter som har. Og de seriøse politiske analysene selvfølgelig. Kanskje jeg skulle kombinere sinna rips som snakker om politikk? Voe med kjeften til Anne-Kat. Hærland som skjeller ut Jensemann?

Men igjen – hvor mange leser egentlig det som står? Ripsen sine motetips blir sikkert slukt av wannabees, men bildene mistenker jeg for å bli minst like godt studert av gamle griser med pornorestriksjon på jobb PC´n.

Så begynte jeg å tenke over hvor ofte hadde jeg sett noen av mine rundt ganske gjennomsnittlige mengde av Facebook-bekjente linke til en blogg? Aldri…? tror jeg…? (Nå kan jo mine venner og bekjente være usedvanlig lite data-teknisk anlagt da, men de greier nå å linke opp Norsk Redneck Forening, hva de skal drikke seg på en snurr på og dele mer eller mindre glupe ordtak.)

Sjøl leser jeg ikke en eneste blogg! Jeg har da hær´n fløtte meg nok med å kaldkvæle Jehovas Vitner og ateister på VGDebatt! Så jeg har ingen rett til å kritisere – som om DET noengang har hindra meg!

Så da må jeg bare slenge ut snøret og håpe noen biter – hva må til for at nettopp DU skal besøke en blogg mer eller mindre regelmessig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *