Abstrakt informasjon – et kunstprosjekt

Nettavisen forteller om et kunstneren Henriette som har fått 13 millioner (TRETTENMOTHERFUCKINGMILLIONER!!!) for å «argumentere mot normer fra et queer og feministisk perspektiv. Henriette vil undersøke den menneskelige randsonen og vise det usømmelig som en sjeldent tillater seg».
(https://www.nettavisen.no/…/feministkunstne…/3424027161.html?)

Vel, jeg også kan play that game! Innleggene mine vil derfor av og til bli abstrahert og visualisert symbolsk i svart-hvitt uttrykk der en fristiller seg fra bevisst tenkning, men søker å formidle budskapet på et annet og mer direkte nivå enn hva ord kan makte.

Dette er er altså – i fullt alvor – en framstilling av det samme som teksten sier. Jeg kan forklare hver strek som har en helt bevisst plassering og betydning.

Så til Abid Raja som sjef for tildelingen – jeg er da ikke grådig så 5 millioner vil gjøre at jeg kan en god stund framover fortsette med å «provosere for å opprettholde normer fra et übermacho ståsted og slå fast at sømmelighet må forsvares av det monsteret dere trenger og ikke den helten dere vil ha»

Alle arbeider er også til salgs til riktig pris – ta kontakt for detaljer.

%d bloggere liker dette: