Favoritt i svart og hvitt

Jeg lurer på en ting…. må jeg bare skrive om verdensproblemer, lokale begivenheter og andre spennende ting?
Nei! Vent! Det er mitt domenenavn, min blogg og jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil med det!
Ok, da tar vi litt hverdagsfilosofi og ornitologi!
Jeg er ingen spesiell fan av fugler, jeg liker kylling – helst grilla – og skriver som en ørn (sirkler og så stuper) – men utover det så er alt med vinger ansett som forvokste fluer. Så om du spør meg om favorittfuggel så blir det ingen høytflyvende ørner, elegante falker, årvåkne hauker eller kloke ugler. (De er forresten visstnok ganske dumme – kråkefugler er langt smartere)
Men det er et unntak. En liten tass i svart og hvitt som alltid har hatt sansen for.
Linerla dukker opp før snøen er borte og sitter der å ser seg forundra rundt som en gullfisk som ikke husker denne sida av bollen. Men det er noe optimistisk med denne karakteristiske nikkingen og spankuleringen i søle og slaps. – Jeg kunne sola meg i Afrika,men jeg er her likevel! Det BLIR sommer i år også! 
Ikke er den redd heller. To-tre meter som sikkerhetssone så lever vi godt i hopes.
En annen ting som kan tyde på at den ikke er så veldig smart, eller kanskje bare distre, er hvordan den flyr. Den har et mønster som kurven på Oslo Børs. Opp og ned. Som om den er på toppen og så glemmer seg bort og ikke slår med vingene, faller litt og kommer på at – Oups! Her gikk det nedover med oss! Sånn! Opp igjen! Neimen her var det fint! Oj! Ned igjen gitt! Et noe bi-polar måte å fly på kanskje?
Likevel så er det noe charmerende med denne svært lite fargerike skapningen som fenger. En favoritt i svart og hvitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *