Graskapen lenge leve!

Vi gir full gass i årets tredje kvartal med en noget primitiv tittel. Noen av dere husker kanskje han kongressmann-gjøken Anthony Weiner – heretter kalt Wiener – som ble tatt med buksa nede for et par år siden. Rettere sagt, tok bilde av seg sjøl med buksa nede.
Jeg har ikke tenkt å gå i detalj for å beskrive det bildet mer detaljert (med andre ord slutter lesningen her for enkelte lesere, som liker bilder bedre enn tekst), men har et par ting jeg vil drøfte. For nå er skøyern Wiener på nytt i fokus! Etter å ha jobbet knallhardt for å overbevise velgere, og kona, om at dette var en glipp, så smeller altså en ny sex-skandale rundt The Hot Horndog! Han er på ingen måte enestående innenfor den slags, men jeg vil til bunns – akkurat som Wiener  – i hva som driver disse charmørene. Det er ikke første gang en sånn høyt-på-strå kjekkas, kjendis eller maktnisse blir felt av – ja, nettopp den overivrige rakker’n sør for nav’vern. Bill Clinton, Arnold Governator Schwarzenegger, Berlusconi, tiger Woods og en god håndfull fotball»proffer» for å nevne noen. Vi snakker da om eliten i samfunnet, om vi ser bort i fra fotballspillerne da….

Felles for de nevnte er at alle disse kaster alt over bord og er villig til å ofre langt mer enn en gjennomsnittlig dyrepasser for å fore slangen. Det lyves, jukses og dopes på vei mot toppen. I takt med at statusen og lommeboka vokser blir også tilbudet på damefronten betydelig bedre. Merkelig i grunn, siden kvinnfolk sier det er det indre som teller for dem og hverken bryr seg om makt, størrelse eller penger… Vel, nok om det.

Men alt kommer for en dag, og det er da vi skiller Clinton fra hveten… eller kanskje ikke? Vi harselerer og ler av tabbene deres, men de fleste av oss lokale småkonger og prinser hadde glatt sagt ja til både bankkontoen, bilparken og dameparken til Tiger Woods! Så hvor er det jeg vil hen? Jo – Vi returnerer til overskriften og spør følgende; Hvorfor skal graskapen lenge leve, hvis en ser bort i fra moralske diskusjoner og det åpenbare med nye generasjoner, videreføring av slekt og bevare meg fuckings vel ? Jo, nemlig, tenk om det er graskapen som driver disse herrene til suksess! En umettelig appetitt på å erobre og å stadig kreve sin del av kaka og gjerne naboens også.

Greit nok, huleboer-stilen passer kanskje bedre til Charlie Sheen enn den amerikanske presidenten, ihvertfall når det hele blir offisielt. Men ting er sikkert, disse gutta får ting til å skje, på godt og vondt! Enten det er å fucke opp verdensøkonomien, praktisere på praktikanten eller gjøre enkle sitat som «i’ll be back» udødelig. De skaper endringer og holder hjula konstant i gang. Bottom line, vi trenger disse brusende, overkåte testosteron-bombene, enten de er lokale helter, eller president of The United States. Så med dette vil jeg ønske alle grabukker i dalføret en riktig god helg, der dere lar de primitive lystene styre (som om dere trenger en oppfordring fra meg til det..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *