Konspirasjon og tante i Drøbak

Ingen blogger, sint, rosa eller som meg – svart – kan komme utenom å snakke om konspirasjoner.
Mange dedikerer hele sitt online-liv til teorier om Hvordan Det Virkelig Er.

Et søk på konspirasjonsteorier, eller conspiracy theory om en virkelig vil ha noe å sette tenna i, vil gi en grei oversikt over hva dette er. Så jeg skal bare kjapt gi en liten skisse. Det er alt fra det som høyst sannsynlig ikke har fått sin korrekte forklaring, som drapet på Kennedy. Det er ting Warrenkommisjonen sier som vel ingen egentlig tror på.
Så har vi det helt hinsidige hvor verdens styres av øglelignende skapninger fra en annen dimensjon (De var sikkert de som skjøt Kennedy også) Og hvis det ikke er øglene, så er det jødene, aliens eller rett og slett de allestedsnærværende ansiktsløse Dem! De HAR styringen, kontrollen og ansvaret for all elendighet.
F.eks så trafikkere det over alle bebodde områder fly som sprøyter ut kjemikalier – som vi kan se som såkalte chemtrails – dette er egentlig forskjellige stoffer som sammen med andre – distribuert i mat, drikke og medisiner – danner en kombinasjon som gjør mye moro. De kan drepe de som får i seg flere av stoffene, gjøre dem syke eller kontrollere dem – alt ettersom hvilken konspirasjonsteoretiker en hører på.

Det siste store nå var jo Mayakalenderen – og vi skulle enten bli ødelagt eller gå over i høyere bevishetssfære nå ved juletider. Jeg veit ikke hvordan det var med dere – mulig jeg ble igjen ned i den mentale gjørma, eller hadde steget opp før, men jeg merka ikke mye til hverken ødeleggelse eller at jeg ble høyere. De tre, fire spiseskjeene bourbon jeg tok hver kveld i juleferien hadde større virkning…

Det er en kjedelig verden om en går litt dypere og i ting og finner ut at f.eks Mayakalenderen ikke gikk lengre enn det den gjorde fordi de gamle fjærhoder ikke trengte at den gikk lengre for det de skulle beregne. Sånt er jo uhørt kjedelig! Og vi så hvordan det gikk med dem! De er stein daue nå!

Nei, som sagt så kan hele blogger fylles med alt dette fantastiske som egentlig foregår – og som sikkert egentlig utryddet mayane. Ingen innenfor konspirasjoner dør en naturlig død! Sjøl alderdom er der påført av CIA fordi en opponerer mot systemet. Hvorfor tror dere så mange eldre tilbys influensavaksine? De skal bli eldre og dø selvfølgelig! Og det virker!

Jeg synes det er veldig artig med slike påstander. En del av meg ønsker de skal ha noe for seg – at verden er enda mer spennende og mystisk enn bare «kjedelig» fysikk og menneskelig dumhet. For det er det som er problemet. Og ikke hos konspirasjonsteoretikeren nødvendigvis. De er faktisk ofte ganske gløgge, men med en felles «svakhet» – trangen til å se mønstre. De leter etter orden i kaoset. De ser seg rundt og ser rot, feil, inkompetanse og uorden. Samtidig ser de velkledde folk i fine biler som blir sagt å havne der de er ved valg. (Som selvfølgelig er fiksa. Frekvensen av chemtrails øker dramatisk rundt valg) Disse skulle jo være De Fremste! Men får de til noen? Nei, svært lite enn mere rot. Men hvorfor blir det ikke bra? Det skulle jo være de beste som styrer fordi de kan jo ikke være dumme? Da er jo vi enda verre som har satt dumme folk til å styre oss? Og siden en ikke er dum begynner en å se et Mønster. Noen Andre har egentlig kontrollen. De som sitter der for oss er bare marionetter og stråmenn for Bilderbergere, Rothschilder, øgler, aliens og selvfølgelig de fryktelige jødene!
Og hva er det de vil da? De vil kontrollere oss!

Da er det jeg begynner å bli plagsom for konspirasjonsteoretikerne.
Det overordnede spørsmålet jeg har til omtrent alt av den slags teorier er «HVORFOR?» Det er det samme om det er 9/11, UFO, Maya kalender eller hårfrisyren til Eli Hagen. Siden fellesnevneren for svært mange av teorier ene er at noe skal bli holdt hemmelig, og det blir lagt en enorm innsats fra Dem for å dekke over Sannheten.

Okey, la oss et øyeblikk godta at det er noen gigantiske dekkoperasjoner ute å går – som innbefatter milioner av vitenskapsfolk, offiserer, offentlige tjenestemenn, forretningsfolk, politikere og ikke minst journalister. Siden dette er så svært og så vellykket – (siden det ikke har vært avslørt og bevist ene eneste konspirasjon av denne størrelsen. Det hjelper liksom så lite med et par obskure YouTube linker og vitnemål fra ei tante i Drøbak) Så er min påstand at dette IKKE dreier seg om makt, penger eller om å få seg ett nummer (De tre motivene som har drevet skurker og kjeltringer i alle år)

Det må være et annet MOTIV! Noe større. Noe MYE større. For siden menneskerasen vanligvis er komplett ute av stand til å ikke kødde til absolutt alt på egen hånd, (den virkelige årsaken til tingenes tilstand selvfølgelig) –  så må det jo være fantastisk flinke folk som faktisk får til noe! Og de MÅ jo ha høyere Motiv enn bare saltmat og søtmat og penger og gull som en annen Egnersk sjørøver!
Så jeg ber om teorier på dette. Kom igjen nå! Imponer meg med et skikkelig interdimensjonalt komplott med et motiv så grusomt og genialt at det er hinsides Hollywoodsk fatteevne!

Merkelig nok er det ingen som har en teori – samme hvor konspiratorisk – på akkurat dette…
Svaret jeg får er som regel: – Eeeeeh….nei, vel, altså…… det ….eeeeh.

Joda, jeg forstår hva som skjedde. CIA retta HAARP anlegget i Alaska mot deg og teleporterte forklaringen ut av huet ditt. Sånt kan skje den beste når en roter med Dem!

2 thoughts on “Konspirasjon og tante i Drøbak

    • Hei Sven Ronny!
      Nå var får vi ta en ting av gangen. Hvis bevisene er der så vil det også finnes et motiv – og det det jeg etterspør. Hva er det De vil? Enten det er gløgge øgler, aliens, jøder eller forretningsfolk. Hva er det som driver dem?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *