Kvinner er dårlige menn

Om styltehæler, ansiktsmaling og fornuftig engangsbruk av kjoler…

Det er noen veldig få områder jeg er fanatiker. Det gjelder stort sett ting som å ta liv og at alle er like mye verdt.
Men at alle er like mye verdt betyr ikke at alle skal eller har like mye de kan bidra med.
Og det må også være helt greit. Jeg har ikke noe problemer med å innrømme – og like vel ønske meg respekt – at jeg ikke er noen atlet, mattegeni eller charmør i pels.

En del av å forholde seg til dette vanskelige begrepet respekt er å tåle både positive og negative sider ved seg sjøl og andre. Men de kan likevel påpekes og bør ikke være tabu.
Det er en del slike ting for kvinner. Min påstand er at med mange unntak så er kvinner ikke dårligere enn menn – men bare dårlige menn. Når de prøver å gjøre en del ting vi er beviselig bedre på.

Kvinner har ingen problemer med å innrømme de er som regel fysisk svakere. Som regel – for Cecilia Brækhus hadde lett greid å ta meg (Hun kunne fått lov også….)

Likeledes så aksepterer kvinner glatt – og menn også – at det er områder kvinner takler bedre. F.eks sies det med grunn til å bli trodd at skulle mann og kvinne føde barn annenhver gang, ville ingen familie ha mer enn tre unger. (Vennligst gjør matematikken sjøl…)

Men så fort du nevner på at kvinner har en del, vel…rart for seg som ikke nødvendigvis inngir tillit til at de kan prioritere og se logisk på ting – så steiler de som ei utemmet hoppe! Og gjør det de kan for å bite, sparke og mer eller mindre kastrere deg.

Skal vi ta en liten oppramsing av kvinnekjønnets evne til fornuftig oppførsel?
Skal vi se….de fleste av dem plager seg sjøl høyst frivillig med høye hæler. Ja, ikke bare det – sko (noe som er funnet opp for å beskytte beina) er blitt en egen bortimot seksuell nytelse for Kvinden. Sjøl om det gjør vondt, er helseskadelig og ser tidvis totalt på trynet ut.

Så – har vi sminke! En maler seg – tenk over ordet – M-A-L-E-R seg på kroppen – for å lure både eget og andres kjønn til å tro de ser bedre ut. Og ikke nok med det – de henger gjenstander fra ører, nese og navle uten noen annen hensikt enn å pynte på en kropp de åpenbart er så bunnløst misfornøyd med, at den bare MÅ flikkes på.

Og ikke mist så lar de seg lure til å bruke penger på sinnssykt dyre klesplagg, som hverken er praktiske, fornuftige eller nyttige. Og enkelte av disse kan hos noen bare benyttes en gang – men hos de fleste må samlingen med klær utvides årtier i forveien før noe er virkelig utslitt. Og hvis en kvinne mot alle solemerker skulle gi beng i dette blir hun baksnakket, uglesett og gjort narr av.

Dette gjelder uten unntak ALLE kvinner! Fra de er 4 til de svinner hen i senilitetens døs så er de bortimot hysterisk opptatt av utseende.

Med dette i mente – kan noen virkelig påstå at denne skapningen er kvalifisert til å inneha fornuftige meninger på lik linje med en skapning som ikke driver den slags galskap?

Selvfølgelig ikke!

Og nå vil jeg ikke høre noe om HVA disse eksemplene ER – det er uinteressant om de er barbariske, dumme, barnslige eller antikvariske, men jeg vil ha forklaringer på hvorfor styltehæler, ansiktsmaling og engangsbruk av kjoler er fornuftig.

Go ahead! Make my day!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *