Let’s rock n roll

Web – logg. Noen er kanskje ikke klar over at det er dette ordet «blogg» kommer av. En logg på nett. En dagbok, eller oversikt over hendelser.

Etter at blogging var noe alle skulle drive med – og få lykkes med – så har begrepet mutert som slikt ofte gjør til alt fra betalt skryt av sminke til fanatikerens talerstol av kasser på et gatehjørne.

Et sted midt mellom disse ligger jeg – IRONOXIDE. (Det er den kjemiske betegnelsen av etternavnet mitt om det skulle interessere) Hensikten er enkel – hemningsløs, forsøksvis helt ærlig sjøl-promotering av person og meninger.

crazyrustJeg er ute etter deg. Som den amerikanske ung-jord kreasjonisten Kent Hovind sier det. – I am not sneaking up on you – I am after you! Nå er jeg som teistisk evolusjonist rykende uenig med Hovind, men han har kvaliteter entertainer jeg setter pris på. Og han er i fengsel for skattetrøbbel. Det har jeg også vært – så veit dere det også. (Lang historie vi kan ta en annen gang)

Men det jeg er ute etter er å spre mine meninger, overbevise deg og få meg drømmejobben. Ingen mer falsk beskjedenhet eller påtatt ydmykhet – jeg har noe å bidra med. Vil noen høre på det? Og vil noen betale for det?

Tilbudet er en kreativ person milevis utenfor A4 formen – uten formell utdannelse, men med evnen til å se sammenhenger og våge seg på konklusjoner ut i fra det. Til og med om hva som vil skje som følge av sammenhengene. Der virkeligheten ikke er nok finnes en fantasi som kan ta av både voldsomt og i de utroligste retninger, men også den med en trang til å forenes i en logisk sammenheng. Men så fort rutine presses nedover meg begynner jeg å kjede meg og motivasjonen reduseres til glør. Som likevel er der og ulmer i glødende engasjement for mangt og mye. Som at det er mye som kan gjøres bedre mellom mennesker, i nærområdet, i nasjonen og i verden. Det er bare snakk om å gjøre det riktige.

Ikke noe spørsmål er for lite – eller for stort. Mene noe om det kan jeg likevel gjøre. Og kan jeg få deg til å mene det samme, eller vi kan på annen måte oppnå enighet, så er første skritt gjort for å endre noe.

Det blir også sagt at jeg er i gode stunder underholdende.

One thought on “Let’s rock n roll

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *