Nyhetsfeilen – om en tur til Dokka og terror.

Jeg lurer litt på om vi trenger et nytt nettsted. Nyhetsfeilen.no. Ikke for å finne feil i nyheter sånn generelt, det er litt som å leite etter jordbær i en jordbæråker, men en spesiell type «nyheter». Det jeg tenker på er såkalte konspirasjonsteorier. I Norge er distributøren av slikt først og fremst et sted som kalles Nyhetsspeilet.no. Og DER tok dere ordspillet, ja. Veldig bra folkens! :o)

Nyhetsspeilet har en meget gjennomarbeidet stil, proft oppsett, kildehenvisninger i fleng og – sier de sjøl – en million lesere! Problemet er at det bare er tull! De som driver det tror nok på dette – og det gjør vel da dem til tullinger, gjør det ikke?

Jeg kaller meg sjøl åpen skeptiker, så jeg konkluderer ikke med så mye, men jeg avviser heller ikke så mye som kanskje er vanlig for skeptikere. Men noe jeg har konkludert med og er skeptisk til er konspirasjonsteorier. For den som vil ha mer info om dette er det bare å Google i vei, men en bør være advart at det er bokstavelig talt usannsynlig mye ræl som kommer opp, så invester i sekker med salt før dere begynner å lese. Jeg synes sånt er moro og interessant og håper oppriktig at det en dag blir avslørt en virkelig konspirasjon. Så langt har jeg håpet forgjeves. For når du begynner å grave så raser alt sammen og har helt naturlige forklaringer.

Nå kan noen spørre hvordan jeg kan vite dette uten å ha vært på stedene som omtales, sett dokumentene som det henvises til og snakket med folk som skulle være involvert. Og dette er gode spørsmål. Svaret er at jeg kjenner og går god for folk som delvis lever av å gå disse historiene etter i sømmene. Og de henviser meg til andre steder med like gode referanser. Det er litt jobb, men det er moro. Men først og fremst kan jeg si dette med så stor grad av sikkerhet fordi jeg sjøl har opplevd og fått sjekka ut en av påstandene. Og dette er et godt eksempel. En av de store tingene innen konspirasjonsmiljøet er såkalte kjemikaliespor, eller chemtrails. Disse har vi alle sett – for det er nemlig kondensstripene etter fly. Dette er vi i følge teoretikerne forledet til å tro iallefall! For dette er i virkeligheten noe helt annet – påstås det. Noen – uten at hvem er helt avklart – har en plan – uten at den heller er helt på det rene – om å sprøyte ut fra fly kjemikalier som lagres i menneskekroppen, og der tjener diverse hemmelige og skumle formål. En teori er at det er befolkningskontroll, hvor de tilsetter et annet stoff f.eks i drikkevannet – og i kombinasjon så virker disse stoffene som gift så folk dør eller blir sterile. Bevisene for dette er altså kondensstripene etter fly, og ikke minst de beryktede blackbeams! Og da begynner min personlige erfaring.

Blackbeams er et fenomen der en kan skimte en svart stråle foran flyene som sies å spre kjemikaliene. Det er mange teorier rundt hva denne strålen er, (overvåkning, styringssystem, aliens whatever) men det kan sees, fotograferes og observeres. Og jeg har sjøl sett dette. Så hvorfor tror jeg da ikke på det? Ganske enkelt fordi jeg hadde lest om det, og den naturlige forklaringen stemte på en prikk. Det som skjer når fenomenet oppstår er følgende. Du har nesten skyfri himmel, med bare et så tynt lag av skyer høyt oppe at de er nesten ikke synlig. Så kommer flyet glidende over himmelen. Fremdeles ikke noe unaturlig, men når du får sola i en bestemt vinkel, så kastes det en skygge av nettopp kondensstripene på det tynne skylaget, som kan ved rette omstendighetene se ut som en svart stråle som flyet følger. Da jeg så dette var jeg på tur til Dokka, og like før kirka på Nordsinni så får jeg se dette. Jeg stopper og ser på det, sjekker vinkler med sola og alt stemmer. En helt naturlig og gørr kjedelig forklaring.

Og sånn er det når en roter litt i alle påstandene på Nyhetsspeilet. Både om terroren i USA 11 september (som var en inside jobb fra Bush), vår egen 22 juli (som var en israelsk hevnaksjon for AUFs Palestina-støtte), Frimurernes ønske om å overta verden og rom-vesener fra planeten Ummo. Det er ikke hold i noe som helst! Så her burde noen ta tak og systematisere avsløringene av tullet på ei egnet hjemmeside. Mitt ringe bidrag er å foreslå navnet Nyhetsfeilen.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *