Om å ta ansvar

I et sted mellom 150 og 70 tusen år har denne planeten blitt terrorisert av en forferdelig skapning. Meget tilpasningsdyktig og en skikkelig allrounder på det meste, men utmerker seg likevel særlig på et område. Høy intelligens. (I forhold til tømmerstokker i alle fall…)

Skapningen har en lang liste av negative handlinger. Den har spist sin egen rase – det å bare drepe noen av egen rase er bare en bagatell for denne krabaten. Seksuell utnytting og overgrep av begge kjønn – uansett alder – FRA begge kjønn er relativt vanlig. Systematisert masseutryddelse av egen art har vært praktisert som sport (det blir antydet at dette er forløperen til dagens fotball)

Utenfor det som skjer rundt i verden i offentlig regi av mord, overgrep, ran og undertrykking så følger den private sfære godt etter med terrorisme av familie, nabolag og arbeidsplass. Fremdeles innenfor alle aldersgrupper og geografisk beliggenhet. Om en er pelskledd eskimo eller lendekledd buskmann så drepes og mishandles det med like stor iver og glød.

Tross dette så har noen hevet røsten modig mot flertallet og rettet en harmdirrende pekefinger mot hva de mener er Årsaken til alt dette. Nemlig at mennesket – som dyret kalles – tror at noe de kaller «guder» har gitt dem lov til alt dette. Disse kritikerne tror ikke på noe sånt – de er u-gudelige. Løsningen deres er å bli kvitt troen på denne eller disse gudene. For da blir alt bra! Hypotesen deres er at en fantasi er årsaken til virkelig elendighet, reell lidelse og høyst håndgripelig død!

Mja…. det var det da? I følge denne hypotesen er det altså noe som mennesket har funnet på som har forårsaket plagene. Det betyr at mennesket kan komme på noe annet som forårsaker det samme eller noe ENDA verre! Måtte gudene da hjelpe oss! (Sjøl om de altså ikke finnes i følge de ugudelige)

Årsakssammenhengen og de ansvarlige ligger selvfølgelig åpne i dagen som et betent sår etter middelaldersk tortur! Det er dyret sjøl som er problemet! Snart 8 milliarder drapsmaskiner med samme type gener og mental utrustning som de som har forårsaket alt vondt før i verden! Her MÅ de ansvarsfulle ugudelige ta ansvar! De må gå foran med et godt eksempel.

De har jo kommet med et forslag til løsning – troen på guder må vekk. Men så er jo ikke problemet gudene, men de som har kommet gudene (i følge de ugudelige) – altså mennesket! De er disse som bare MÅ vekk!
Om de ugudelige begynner med seg selv – slik all virkelig forandring starter – så blir nok alt veldig bra! Håper på rask og effektiv respons så verden er fri for mennesker i løpet av et par dager.

2 thoughts on “Om å ta ansvar

  1. Nå skal De høre det herr Petersborg, at mennesket som art tilsvarende i dag med vår IQ, har eksistert i fra 150-70 tusen år. De lærde strides en smule. Forgjengere til disse med tilnærmelsesvis kliss likt DNA og eskalerende mentale evner har selvfølgelig eksistert mye lengre.

    Hvor langt tilbake en kan spore avsporingen fra homo sapiens – peterzborg sivingx sivingx – er enda uklarere, men de bortgjemte (takk og pris) Aurdalsbygder blir nevnt som vugge for arten.
    Graneisbygda er etter Svartedauen vært kjemisk fri for både ugudelige og udugelige…

  2. 1: Denne skapningen har eksister mye lengre. Legg på flere nuller i tallene dine.
    2: Hva med å senke ambisjonsnivået et (lite) hakk? Hva med å starte med de ugudelige i Graneisbygda (hvis den finnes noen slike der)?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *