ROCKESOKK OG NEGLEFIL!

Jeg veit jeg nå blir uglesett og skydd, men siden vi ser ut til å bli anbefalt å holde avstand ei stund til så tar jeg sjansen.

I dag er det den internasjonale dagen for Downs syndrom. Ingen får meg til å – med vilje – tre på meg ulike sokker. (Man har da både æresfølelse og en smule OCD) Men konseptet – Rockesokk – for å fokusere på at 47 kromosomer utløser like mye menneskeverd som 46 er jeg helt med på. Det er en skam at en faktisk trenger en slik dag!

Og da er det en ting som må påpekes – nemlig det ekstreme hykleriet rundt dette! Mange av de samme som med en riktig go’følelse i mellomgulvet stolt poster bilder av sine rockesokkede bein – kjemper OGSÅ med nebb, klør og neglefil for retten til å drepe ufødte unger. Uansett om de har 47 eller 46 kromosomer. Det er «grunn» god nok at det passer litt dårlig med en unge akkurat nå!

Men det er nå slik loven er – noe jeg respekterer, men ikke tving meg til å like det eller mene det er riktig. Så skal heller ikke jeg tvinge dere til å få unger dere ikke vil ha. Men la meg slippe å se på hykleriet deres. Dropp sokkene! Men når dere klarer å kle på dere et par sokker – om enn ulike – så klarer dere også å ta på «regnfrakk» på dere sjøl eller partneren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *