RUST – over snittet…

Som enkelte kanskje veit, så kaller enkelte meg – Øyvind IRONOXIDE Rust – en god blanding av Jason Statham og Einar Gelius. Sammenligningen står seg forøvrig godt både i utseende og handlinger. Du har den litt råbarka cowboyen på ene sida som ikke går av veien for konfrontasjoner, samtidig har du en belest brilleslange med relativt god kunnskap om både kvantefysikk, islam og annen fiksjon.

På tross av min allsidighet og relativt brede spekter fra jeg en anelse om at mine bekjente sliter med å se skogen for bare trær. Altså, de ser ikke det forkrommede stålet fordi det er dekket av, ehh rust… ? Hvorfor jeg tror dette? Jo, til stadighet får jeg høre hvor hinsides doven jeg er, jeg er smalskuldra og klønete, uten evne til å gjennomføre de mange idéene jeg har osv, osv. Men nå mine damer, herrer og Jens Stoltenberg, skal jeg bruke noen linjer til skryte, ja – nettopp av meg selv.

Kort oppsummert snakker vi om en skalla mann på full fart mot middagshøyden, med egen bedrift og eget kontor i et forretningsbygg i hjertet av Sentrum (Sjekk sjøl – det står SENTRUM på skiltet). Greit nok, ingen millionbedrift, men jeg mottar hverken støtte fra den ene eller den andre, jeg er sjølforsynt. Poeng til Rust.

Dummerusten – eller DR – blir jeg også kalt (blant mye annet) av de mest ydmyke kompisene jeg har, akkurat hvor mye som legges i det er en annen sak. Men, jeg er villig til å ta en duell i MENSA sine tester any time… Jeg forventer ikke å slå dere ned i støvla (iallfall ikke alle) Men jeg veit sånn ca snittet, og DET slår jeg i hvertfall ned UNDER støvla! Nok et poeng til Rusten.

Så over på det fysiske. Ja, jeg hører enkelte kompiser ler helt fra «jobben» deres og opp hit. Jeg var ikke kongen i gymsalen i hine hårde, ei heller i dag. En kombinasjon av talent, rettere sagt mangel på – og interesse satte en effektiv stopper for akkurat det. Men hvis vi tar en titt på de konkrete fakta først. I voksen utgave måler Rusten godt og vel 180 cm fra tå til topp og bootsa i str.44 kunne ikke vært mindre. Hårveksten er også intakt, bare ikke på hodet. Og tross for at et påstås og være et feminint trekk, så er vekta aldri bikka ett ti dels tonn.

Og som noen også veit, så hersker en forbannelse over Etnedalens unge håpefulle(hankjønn fortrinnsvis) og deres sykelige interesse for det som befinner seg sør for navlen, på andre MENN!! Ja, du leste riktig. Ikke rent sjeldent får også jeg både indirekte og mer direkte henvendelser om hvordan det står til hos meg på det området, noe jeg selvfølgelig aldri har svart på!
For litt siden satt et par av bygdas friske planter og snakket høylytt om nettopp ovennevnte tema. De utleverte glatt seg sjøl og flere bekjente de visste «målene» på. Sjøl med minimal interesse og et halvt øre fikk jeg med meg at snittet visstnok skulle ligge rundt 16-18. (Jeg antar det var snakk om cm og ikke tommer? ) Jeg har ikke tenkt å utdype mer enn å be dere om å lese overskriften en gang til. 3-0 og game over. Takk for i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *