SEX-fantasier

Nei, ikke bli overstadig begeistret over utsiktene til en saftig, dampende go’bit fra 25 shades of Rust nå. Jeg er så kjedelig normal på det området at jeg grenser mot avviker.

Men jeg skal fantasere litt rundt premissene for denne aktiviteten som har gjort menneskeheten så utbredt. Men jeg må understreke en ting først – dette er ikke min personlige mening, men jeg bare foreslår en reint praktisk ordning.
Sjøl er jeg er så stokk konservativ, gammeldags, kvinnefiendtlig, urealistisk og rett og slett et dårlig menneske som kvinner er sjeleglad de hverken er eller at det er så mange av. For det er dette de sier når jeg kommer med at aktiviteter som i alle fall teoretisk kan dra en uskyldig part inn i saken – også kjent som barn – bør foregå innenfor avtalte faste, varige rammer. Skulle en ha hørt på maken til moralsk fordervet og ondsinnet holdning! Det er bare en forsiktig antydning om at hvis resultatet skulle bli graviditet, så får en stå løpet ut som tenner mange kvinner mer i negativ lei. Ansvar og konsekvens av handlinger er noe som ikke berører andre enn fyllekjørere, voldtektsforbrytere og miljøsvin – forutsatt at de er menn, selvfølgelig. En kvinne kan defineres som en skapning som har alle rettigheter, men ingen plikter. For å skrive om Kennedys ord: – Spør ikke hva hun kan gjøre for deg, men hva du kan gjøre for henne. (Noe hun likevel blir sur for siden du burde ha forstått hva hun ville uten å spørre)
Men pragmatiker som jeg er så innser jeg at å omvende samfunnet til seksuell aktivitet helst i ordnede former og stabile forhold er helt urealistisk. Så jeg vil prøve på en praktisk løsning som sagt.

Først må vi definere problemet. Problemet er at menn og kvinner som regel liker sex. Ikke bare liker de det, det er en fysisk trang på lik linje med sult, tørst og for enkelte Hotel Cæsar. Dette burde jo kunne løses? Men vanskelighetene består i at en kvinne både intellektuelt og kulturelt mener hun må ha så mange flere premisser på plass før en har sex enn det en mann trenger. En mann trenger stort sett puls på seg selv og partneren. Alt utover det er bonus.

Kvinner skal ha trygghet (hun kalkulerer ubevisst sjansene for en god oppvekst for et eventuelt avkom) Hun vil ha et bra utseende (hun kalkulerer ubevisst sjansene for et sunt avkom som kan bringe slekten videre) Hun vil ha et godt indre (hun kalkulerer ubevisst sjansene for å kunne snakke ham rundt når hun ikke lengre er ung og fager) Hun vil ha en som er attraktiv for andre (hun kalkulerer ubevisst sjansene for å beholde statusen i stammen) Hun tar også med en mengde underpunkter som sorterer under de forskjellige kriteriene. Og så bør hun ha litt lyst også.

Det ubestridelige faktum at i NAV, barnetrygd, selvbestemt abort, online-dating og selvtillitskurs har gjort alle de ubevisste vurderingene totalt unødvendig, vil trolig ikke bli justert for gjennom evolusjon på noen tusen år, så hva gjør vi i mellomtiden?

Her er det simpel høflighet kommer inn. Kvinner må skoleres i oppdragelse!
Når en ukjent person tar kontakt og spør høflig om en kan si hvor nærmeste bokhandel ligger eller raskeste vei til Hallingdal, så svarer de fleste forekommende, smilende og oppmerksomt. Og en prøver å hjelpe så godt en kan. Dette er også forårsaket av evolusjon. Er du hjelpsom så unngår du en på trynet – sånt gjør at du får spredd genene dine. Hjelpsomheten påvirkes i liten grad av utseende, sosial status, intelligens eller hvordan kontakten oppfattes av andre. En tannløs uteligger får stort sett samme behandling som Brad Pitt.

Dette gjentar seg også om det er en litt mer brysom tjeneste – i alle fall hvis det er en form for tidligere relasjon mellom partene. Veit en hvem et menneske er så er en villig til å gå forunderlig langt for å gjøre noen en tjeneste. Dette er også evolusjon – en tjeneste til en kjent kan føre til en gjentjeneste ergo er det ikke en fordel å avslå ønsket om tjenesten.

Men på et område er dette helt uakseptabelt for en kvinne. Spør noen, både høflig og alvorlig om hun vil ha sex uten andre innledende runder med godt drikke, komplimenter og dype blikk, så resulterer dette i de alle fleste tilfeller i beste fall en pinlig avvisning – i verste fall dom for seksuell trakassering. Og årsaken ligger i kvinnens før omtalte ubevisste vurderinger av premisser – som altså er helt unødvendige i dag. I hvilken som helst annen situasjon der en tjeneste ønskes, så vil sjøl kanskje en hel time med en omvei for å kjøre en med punktering hjem, eller leting etter en bortkommen hund – kanskje i bratt og ulendt terreng – være helt akseptabelt. Men 15 stakkarslige minutter med noe som kvinnen trolig både ha gjort og likt mange ganger er helt uaktuelt!

Dersom dette kunne bli aktuelt – hvis sex ble sett på som en tjeneste en kunne avslå og gi hvis en god grunn kunne oppgis: – Nei, dessverre! Jeg må rekke et møte. Men du må bare spørre igjen en annen gang!
Men at det ble ansett som høflig å svare: – Ja, det må vi kunne orden. Hos deg eller meg? 
Tenk da på hvor mange voldtekter, frustrasjoner, fyllekuler, krangler og ikke minst prostitusjon en da kunne unngå! Ingen mann måtte gå og sikle og ingen kvinne ble sett på som hore!

Jeg for min del ville fremdeles bare ha Hun som vil ha meg bare fordi jeg er meg – og det ville Hun ha eneretten på hele livet, forutsatt at jeg følte det samme, men jeg er altså på grunn av dette i følge feminister og andre kvinner et dårlig menneske. Derfor er dette altså bare en fantasi om en praktisk løsning fra min side. Som jeg overlater til dere andre og sette ut i livet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *