Sexy is!

Nå skal jeg være sur, gammal gubbe! En leverandør av is har fått trøbbel fordi han hadde brukt 16-17 åringer i klær som 16-17 åringer bruker i reklame for produktet sitt. Greit nok! I MegÅsså tidsalderen var det ikke annet å forvente, så han måtte trekke kampanjen og legge seg flat. Sikkert på sin plass.

MEN! Så dukker Astrid S opp i reklamen her. Jeg liker Astrid S. litt. Hun er ingen P!nk, men det er de heller ingen andre som er utenom Alecia Beth Moore som er. Men nå sang ikke Astrid – hun promoterte favorittisen min – MAGNUM! Så jeg måtte sjekke da – litt skuffa siden det føltes litt påtatt at Astrid skulle få trolig noen 100 tusen for å late som om MAGNUM var Kilden til all Nytelse.

Og joda, Astrid ser helt grei ut hun! Det er ingen tvil om hva dette spiller på – hvis du legger sammen tre pluss tre så får du det. Men Astrid er voksen – iallefall nesten – 23, så da er det bare to år igjen til toppen er nådd og alt bare går nedover.
Og fra dette lyser dobbeltmoralen mot meg – for Budskapet som skal selge is – utenom en snerten Astrid – er: – «and invite you all to boldly be true to your pleasure without fear of being judged

Altså – i samme ånd som alle andre mer eller mindre fordekte oppfordringer til ubegrenset sex-liv så oppfordres en til at en modig omfavner sin nytelse uten frykt for å bli dømt! Jeg er klar over at det er is de på overflaten snakker om – og der kan jeg være enig, men det er selvfølgelig igjen en dobbel bunn her som er sex – enkelt og greit! Alt er lov – med hvem man vil, når man vil, hvor man vil og hva man vil. Bare det er frivillig – og jenta etterpå er enig i at det var helt frivillig og noe hun ville.

Hvis vi legger til side alt det fysiske med sjukdommer og andre uønska ting en kan ordne på en poliklinikk, så kan ikke jeg skjønne annet en at en slik oppførsel nærmest bokstavelig talt kødder til huet ditt – enten du er kar eller kvinnfolk eller alt mellom der!

Så er ikke oppfordringen til å omfavne sin egen nytelse og ingen har rett til å dømme det egentlig like ille som å seksualisere is og 17 åringer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *