TIL DERE SOM JEG (VISSTNOK) HATER!

Jeg sprer hat, kommer med hatefulle utsagn og er imot et inkluderende og mangfoldig samfunn. Visstnok …
Ja, skal vi ta en liten runde på hva jeg mener og sier da? Så får vi se da vet du!

La oss ta det dagsaktuelle PRIDE. Jeg synes de skal få lov å arrangere markeringen av dette, skryte av det, flagge for det og så lenge ingen lov brytes skal de ikke nektes noen ting.
Med bare en liten forutsetning: – at jeg får lov til å si jeg er kritisk til deler av PRIDES agenda og fortelle hvorfor jeg er det. Ingen har noen gang prøvd å fortelle meg hvorfor jeg tar feil i dette – nei, jeg bare hater dem er «motargumentet» Svart, blødende, rått menneskefiendtlig hat.

Neste punkt: woke-bevegelsen! Igjen – så lenge tilhengerne ikke vandaliserer omgivelsene sine i demonstrasjonene og ellers er innenfor loven så si, gjør og men akkurat hva dere vil. Med samme lille forutsetning: – At jeg får lov å være kritisk, stille spørsmål og argumentere mot en del av forutsetningene og forsøket på konklusjoner i woke-tankegangen. (Se! Jeg satte ikke engang tankegang i hermetegn!) Men igjen så er det – visstnok – ikke det jeg gjør – jeg bare hater dem!

Og så Klassikeren da! Innvandring og islam! Dere kan dette nå: – Si gjerne vi skal ha inn 50.000 fra Ugandistan og la dem lage sin egen republikk på Snåsa eller Aker Brygge! Helt OK å mene det! Si gjerne at Eid bør feires tre måneder til endes, mens kirkene står tomme!
Selvfølgelig forutsatt at jeg får lov å påpeke den umenneskelige urettferdigheten i at 50.000 ugandistanere får et liv her de resterende 5 millionene ikke engang får drømme om – fordi de ikke får sove i tørken, bomberegnet og flommen hjemme i Ugandistan! Og fordi vi brukte opp budsjettet vårt på de 50.000 vi tok imot her så får vi ikke hjulpet dem!

Og så må jeg få lov til å nevne på at Koranen ser UT til å være en relativt dårlig rip-off av Det Gamle Testamentet, samt i alle fall over 600 år nyere – og at det da er tvilsomt om Koranen er genuin Kilde rett fra Vårherre! Dette er som dere selvfølgelig nå skjønner verken argumentasjon, sarkasme, sunn meningsbryting og diskusjon – det er rent uforfalsket hat!

Hadde jeg ikke visst bedre så kunne en mistenke at dere som vil ha det all-inkluderende, tolerante, mangfoldige samfunnet uten begrensninger faktisk ikke har plass til sånne som meg? Jeg skal ikke synke ned på nivået hvor en kaller dette hat, men det kan se ut som dere misliker oss! Noe som er helt greit! Inkludering og mangfold mener jeg betyr at en må tolerere mangfoldet også i meninger en ikke liker. Men det er – visstnok – bare hat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *