Veien, Sannheten og Livet – for Kristelig Folkeparti.

Yeah, KrF…. vi må ta en liten prat…
Helt kort først, jeg er Blå, kveker og ganske erfaren med iallefall
lokalpolitikk.
Og helt gratis skal dere få noen velmente råd. For det første – det
kristne menneskesynet dere bygger på sier at mennesket har en sjel – så kan vi slåss om hva det er, men også et parti eller en gruppe kan ha en slags sjel. Noe som Er Det Som Definerer Hva En Er.

Samtidig så utvikler ting seg – alle politiske partier er populistiske
i den for stand at de tar opp i seg ting som folk vil stemme på – inn til en viss grense. KrF har strukket denne for langt, ja ikke bare strukket, men sprengte den i filler når Kjell Magne slutta.

Dere har leita med lys og lykte for å finne bibelsk grunnlag for
populære holdninger, problemet er at Vårherre Inspirerte ikke den boka for å få stemmer eller Likes. Han bare sa: – Sånn er det! Lev med det!

Om en vil tru dette eller ikke er en annen sak, men kaller en seg noe med kristent, f.eks et kristelig folkeparti, så får en stå for det som Står.
Og det som Står har dere grepet helt feil an. Nei, dere skulle slett
ikke dratt ut så lenge med å «godkjenne» homofili – dere skulle
referert til den mest liberalt tenkelig tolkning av Skriften. Sex
uansett med hvem eller hva utenfor et fast stabilt forhold er ikke i
tråd med det Bibelen sier. Sorry, Mac, men det er det som står. Dermed hadde hele homo-debatten blitt irrelevant siden en isteden ville diskutert hor vs trofasthet – og den diskusjonen kunne dere vunnet.

Igjen – du kan fritt velge å tro på det, men det var dette med
kristelig i navnet på partiet da…
Men DET turte dere selvfølgelig ikke – eller ville ikke. Mulig det var litt for mye moro på samlingen i KrFu? Hva veit vel jeg – jeg stemmer FrP…

Og sånn kan vi holde på – den ene saken etter den andre blir
verdsliggjort og popularisert. Med katastrofale resultater.
Israelsupporterne deres forsvant til FrP, Islamskeptikerne gikk samme vei. Miljøfanatikerne fikk gjort mer ugagn i SV og MDG – og siden ingen omtrent har kjernefamilie mer – så forsvant det kortet deres også.

Nå håpet dere sikkert på at populariseringen ville trekke til seg
andre. Liberale som også er «bittelittegrannne kriiiiistne» som
Sunde synger om ten-sing jenter.
Problemet er bare at de har haugevis av partier med mer gjennomslag! Senterpartiet har en kristent verdigrunnlag, FrP også – det finnes sikkert et gudsord fra landet i Venstre også! Ja, sjøl noen i SV mener Jesus var en god sosialist.
Vel, dem om det!
Poenget er i iallfall at det var nesten ingen ville omfavne den
populismen dere hadde omfavnet!

Så derfor – nå slutter vi å tulle! Vinn tilbake sjelen deres som et
verdiKONSERVATIVT parti, som samarbeider der moral og klassiske kristelige verdier er til stede – og det er ikke på rød-sida der anything goes – dersom noen vil stemme på det. Dere skal Stå For Noe. Rakrygga, men ydmyke og smarte. Husk hva Paulus sa om å menge seg med hedninger for å vinne dem.

Dere vil f.eks ikke ha åpne grenser for lykkejegere og kjeltringer –
om dere er aldri så nestekjærlige. Det får dere med støtte til Ap og SV. Dere vil heller ikke ha Listhaugs retorikk, men dere stemte for politikken hun fører. Så slutt med dette tullet med å innynde dere hos hylekor og kultur-relativister – de stemmer ikke på dere likevel! En fyr dere bør ha hørt om sa at han var veien sannheten og livet. Deres politiske liv er at dere nå finner veien tilbake til sannheten – og så fronter den og ikke prøver å være populære. Det er vi i FrP MYYYE bedre på uansett. Dessuten tåler vi å få kjeft uten å forandre syn. Sånn! Gå og fiks dette nå da så vi kan fortsette som vi har gjort i fire år – kanskje dere til og med får være med i regjering!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *